Voor een duurzame logistieke sector

Transport en Logistiek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de logistieke en transportsector en werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. TLN ondersteunt en verbindt ondernemers en werkt samen haar 5.000 leden aan een duurzame logistieke sector.

Het lukt alleen met logistiek

Met de haven van Rotterdam en de luchtvaarthub Schiphol is Nederland binnen Europa en zelfs wereldwijd een belangrijke logistieke hotspot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 400.000 mensen die in de sector werken. Meer dan 4% van het Nederlandse BBP komt voort uit de logistieke sector. 

Logistiek en transport is zowel vanzelfsprekend als onmisbaar. Duizenden ondernemers en bedrijven zorgen ervoor dat er boodschappen in de supermarkt liggen, er huizen kunnen worden ver- en gebouwd en dat Nederlanders hun pakketjes ontvangen. -> Meer over het verhaal van TLN

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.